Video consult

Heb jij behoefte aan inzichten en raad? Wil je weten waar je aan toe bent? Ben je opzoek naar waar je nu staat?  Dan help ik jou graag verder.

Hoe ga ik te werk?
Ik stem mij af op jouw energie, zo krijg ik informatie over jou via mijn innerlijke zintuigen. (Helder zien, helder horen, helder weten, helder voelen en helder ruiken). De informatie die ik door krijg deel ik met jou.  Voor dit consult mag je van te voren 3 vragen stellen waar jij graag antwoord op wilt. Let op wel zo gericht mogelijk, en via video is het niet mogelijk om vragen te stellen over overleden dierbaren.

Deze reading wordt van te voren opgenomen op video. (Er is dus geen contact tussen ons tijdens het consult). De video upload ik op mijn YouTube kanaal, maak je geen zorgen want je video is afgeschermt voor anderen. Jij krijgt van mij een link zodat jij je video zo vaak jij maar wilt kan bekijken. Je kan de link eventueel ook met andere delen. Maar dat is geheel aan jou. 

Hoe kan jij zo’n reading ontvangen?
Stap 1: Je meld je aan.
Stap 2: Ik ontvang jou aanvraag met je drie vragen. 
Stap 3: Je krijgt van mij een factuur
Stap 4: Binnen 5 werkdagen krijg jij in je mailbox de link van de video.

Tarieven
€50,-

Als je een dienst (workshop, coaching, consult, opleiding, cursus etc.). afneemt ga je meteen akkoord met de Algemene voorwaarden