Consulten

Soms kan het fijn zijn als iemand van buitenaf even met je mee kijkt. Misschien heb je opheldering in situaties nodig, zit jij met jezelf in de knoop, loop je tegen dingen aan en zit je met vragen waar je geen antwoord op kan vinden? Dan kan ik je verder op weg helpen. Ik geef opheldering en inzichten in situaties waar jij mee zit. Ik beschrijf wat je bezig houdt en waar je tegenaan loopt. Maar het belangrijkste is om dingen weer helder voor jezelf te krijgen zodat je daarna weer verder kan. Zo kan je weer groeien en bloeien. 

Er zijn drie soorten consulten te boeken bij mij
– Psychic consult (reading over jezelf)
– Mediamiek consult (reading met overleden dierbaren)
– Combinatie consult ( combinatie van boven genoemde)

Psychic reading/ Reading over jezelf

Psychic consult
Psycic reading is een reading wat over jou gaat. Dit wordt ook wel een zielen reading genoemd. In een psychic consult kunnen verschillende aspecten naar voren komen, zo kan het gaan over je werk, liefde, privé of over finacïen. Maar ook over het verleden, oud zeer, emoties en het heden. Per reading is het verschillend. 

Mediamiek consult
Het kan fijn zijn om weer contact te hebben met een overleden dierbare. Misschien mis jij een dierbare en wil je wat van hem of haar horen? Of wil je graag contact om dingen te verwerken? Als medium ben ik een doorgeef luik voor de spirituele wereld waardoor ik boodschappen, feiten en details van de overlede dierbaren door kan geven zodat jij weet dat je echt contact hebt met je dierbare. Het kan je troost, steun en liefde bieden.

Combinatie consult
Het is fijn als je vastloopt of gewoon even inzichten wilt dat het kan. Maar je krijgt niet alleen dingen over jezelf te horen, overleden dierbaren kunnen ook langs komen om weer met jou in contact te komen. Het is een combinatie van beide facetten, een consult met een lach en een traan.

Hoe ga ik te werk?
Ik stel mezelf open en  krijg dan informatie over jou, of ik voel een overleden dierbare bij mij. Deze informatie komt door via helderweten, heldervoelen, helderruiken, helderzien en helderhoren. Ofwel via de innerlijke zintuigen. Als ik de spirituele wereld bij mij voel dan weet ik dat er een overleden dierbaren wat wilt zeggen. 

Meestal kiest de spirituele wereld zelf wie er komt. Dit gebeurd omdat ze weten welke boodschap jij nodig hebt op dat moment en wat je mee maakt. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf te kiezen met wie je contact wilt. De spirituele wereld vind het contact maken juist fijn. 

Ieder contact met een dierbare is anders. Bij het ene contact kan het zijn dat ik feiten en details benoem over hun werk, bij de ander bijvoorbeeld over hun woning, gezin, hobby of andere zaken. De spirituele wereld is heel slim, en komt vaak met informatie wat nu bij jou ook kan spelen. 

Als je een consult bij mij boekt vraag ik altijd of je vooraf geen informatie met mij wil delen. Zo blijven mijn waarnemingen helder en komen de situaties naar voren die op dat moment belangrijk zijn.

Mochten er tijdens een reading vragen ontstaan is er aan het eind ruimte om deze nog te stellen.

Wat voor vragen behandel ik niet?
Ik ben geen arts of dokter, ik kan dus geen gezondheidsvragen behandelen. Ook behandel ik geen vragen over zwanger worden en/of zijn, dit is namelijk medisch.

Wat heb ik nodig voor een reading?
Voor een consult heb ik niks nodig. Vind je het fijn om toch iets te laten zien zoals een foto dan mag dat natuurlijk wel. (liever achteraf zodat mijn waarnemingen helder blijven)

Ook heb ik kaarten waarmee ik kan werken, wil jij aan de hand van kaarten een reading dan is dat mogelijk.

Hoe en waar vinden de readingen plaats?
De consulten kunnen op verschillende manieren plaats vinden.

  1. Via zoom (dit is digitaal en wordt opgenomen, achteraf krijg je via de mail dan het geluidsfragment)
  2. Per telefoon
  3. Op afspraak (bij mij)
  4. Bij jou thuis 


Tarieven

€85,- voor 60 minuten (Is het bij jou thuis komt er km vergoeding boven op van €0,19 per km)

Ingeval van verhindering wordt u verzocht uw afspraak uiterlijk 24uur van te voren af te zeggen.
Indien dit niet is gebeurd, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Als je een dienst (workshop, coaching, consult, opleiding, cursus etc.). afneemt ga je meteen akkoord met de Algemene voorwaarden