Begeleiding in Spirituele Ontwikkeling

Ken je het gevoel dat jij je verder wilt ontwikkelen maar niet weet waar te beginnen? Het gevoel dat je wilt weten hoe zaken werken? Hoe jij je beter kan ontwikkelen en hoe meer jij kan vertrouwen op je ingevingen? Ik help je er graag bij!

Spiritueel ontwikkelen betekend eigenlijk dat je leert vertrouwen op je gevoel en je intuïtie. Door oefeningen te doen, in te lezen en begeleiding ga jij je steeds verder ontwikkelen. Vaak komt het spiritueel ontwikkelen vanzelf op je pad. Je hebt ineens het gevoel dat er meer is, je meer jezelf wilt zijn of het idee hebt dat je meer uit je zelf kan halen. In sommige gevallen kan het zo zijn dat je dingen meemaakt en wilt weten hoe je daar mee om kan gaan.

Iedere ontwikkeling is anders. Iedereen ontwikkeld op zijn eigen tempo. En iedereen heeft zijn eigen referentie kader. Omdat iedere ontwikkeling anders, zijn de lessen speciaal op jou gemaakt.

Maar waarmee kan ik je helpen?
– Vertrouwen krijgen in je intuïtie
– Je intuïtie vergroten
– Contact maken met overleden dierbaren
– Psychic readings geven
– Terug komen bij jezelf

Hoe gaat het in z’n werk?
Stap 1: Je geeft je op
Je kan je opgeven via de button hieronder. Ik krijg dan een bericht van jou en we plannen dan een datum en tijdstip in voor een intake gesprek

Stap 2: We plannen een intake gesprek (gratis als je de cursus afneemt)
Intake gesprek vind plaats via zoom op de afgesproken datum en tijdstip. In het intake gesprek ga ik kijken wat je al kan (korte reading) en we gaan het hebben over wat je graag zou willen leren/ontwikkelen.

Stap 3: We plannen je eerste les in
Ik maak per les een les programma om jou zo te begeleiden. Ik laat mij inspireren door de spirituele wereld maar ook kijk ik naar jou wensen. Zo maak ik per les een ander les programma om jou steeds verder te laten ontwikkelen.

De lessen zijn iedere keer anders. Ook vinden ze plaats op de datums en tijdstippen die we steeds bespreken.  Je krijgt in de lessen theorie en we gaan veel praktijk werk doen.

Wat zit er in de cursus inbegrepen?
– Les materiaal (op jou energie geschreven)
– Facebook groep waar je kan oefenen
– Privé begeleiding ook buiten de lessen om
– Huiswerk
– Eventuele materiaal kosten voorbeeld kaartendeck
– Privé consulten
– 8 Lessen van iedere keer 3 uur (privé les)

Eigen investering:
€1100,- (mag in termijnen betaald worden)

Kosten intake gesprek
€ 50,- (als je er voor kiest om toch geen les af te nemen)

Als je een dienst (workshop, coaching, consult, opleiding, cursus etc.) afneemt ga je meteen akkoord met de Algemene voorwaarden