Bijenwas Consult

Het is fijn als je inzichten en boodschappen tastbaar hebt op een kaart. Op jouw energie wordt er een bijenwas kaart gemaakt. In deze kaart kunnen dingen naar voren komen van het verleden, waar je tegen aan loopt, boodschappen en soms ook overlede dierbaren. Iedere keer is zo’n bijenwas kaart anders en daarnaast heeft het een helende werking.

Wat is een bijenwaskaart?
Bijenwas wordt ook wel encaustic art genoemd. Het betekend letterlijk schilderen met bijenwas. Aan de hand van speciaal papier en een strijkijzertje maak ik de bijenwas warm. Laag voor laag ga ik dan te werk. Door dat ik op jouw energie werk ontstaan er symbolen, kleuren, patronen etc. op de kaart waardoor ik informatie kan geven wat er nu bijvoorbeeld speelt in je leven.

Wat heb ik nodig voor deze reading?
In principe heb ik  alleen jou naam nodig. Mits je de kaart opgestuurd wilt hebben en een geluidsfragment wilt ontvangen. Dan heb ik ook je adres en e-mail adres nodig.

Hoe en waar vinden de readingen plaats?
De readingen kunnen op verschillende manieren plaats vinden.

  1. Via zoom (dit is digitaal en wordt opgenomen, achteraf krijg je via de mail dan het geluidsfragment) (De kaart is dan al wel gemaakt).
  2. Per telefoon ( van te voren is je kaart dan al gemaakt).
  3. Op afspraak (de kaart wordt gemaakt waar je dan bij bent).
  4. Ik kan op locatie komen, wel vraag ik €0,19 per km (Bij de reading van 1 uur).


Tarieven

€45,- voor 30 minuten (je krijgt sowieso foto’s van de kaart)

Nieuwsgierig naar bijenwas? Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Ingeval van verhindering wordt u verzocht uw afspraak uiterlijk 24uur van te voren af te zeggen.
Indien dit niet is gebeurd, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Als je een dienst (workshop, coaching, consult, opleiding, cursus etc.). afneemt ga je meteen akkoord met de Algemene voorwaarden