Healing

Is jouw energie verstoord? Ben je sneller moe, zit je niet lekker in je vel, of misschien voelt alles op dit moment als een blokkade. Graag wil ik je er bij helpen door je healing te sturen.
 
Waar helpt healing bij?
Healing helpt vaak bij lichamelijk, psychisch, emotioneel, mentaal en fysieke klachten. Het werkt vaak pijn verlichtend. Veel mensen ervaren ontspanning en liefde, dit kan wel voor iedereen anders zijn. Daarom is het lastig te vertellen hoe jij de healing zou kunnen ervaren.

Hoe geef ik healing?
Healing heb je in heel veel verschillende vormen. Ik biedt spirituele healing aan. maar wat is dat Spirituele healing is een healing vorm waarbij de spirituele wereld kracht en energie stuurt door mij heen naar de persoon toe die healing ontvangt.  

Geen Garantie
Ook al geef ik je een healing mocht jij klachten hebben is het wel belangrijk om bij je (huis)arts of specialist te blijven. Ik kan je helpen en meer ontspanning geven maar ik kan je nooit 100% garantie geven dat ik al je pijnen kan oplossen of weg halen. Daarnaast mag ik geen diagnose stellen ik ben namelijk geen arts. 
 
Hoe en waar vind een healing sessie plaats?

De healing sessie kan in de praktijk of op afstand. Je kan kiezen voor 30 minuten healing of 1 uur een healing. 

Tarieven:
30 minuten inclusief na bespreken €40,-

60 minuten inclusief na bespreken €80,-

Let op
Na de healing kan je extra moe zijn, pak ook goed je rust als je lichaam er om vraagt. Daarnaast is het belangrijk om veel water te drinken.

Als je een dienst (workshop, coaching, consult, opleiding, cursus etc.) afneemt ga je meteen akkoord met de Algemene voorwaarden