Workshop Mediumschap

Wil jij graag weten wat het mediumschap is en wil jij er achter komen of het ook bij jou past? Of wil je weten wat je kan verwachten als je de opleding gaat volgen? Dan is deze workshop wat voor jou.

Wat kan je verwachten
Iedereen heeft intuïtie en mediamieke gaven.  Dit heb je vanaf je geboorte. Alleen niet iedereen stimuleerd hun intuïtie en hun mediamiek gaven. (mediamiek is contact met overleden dierbaren). Hierdoor kan het zijn dat je soms wel dingen ervaart maar niet zo goed weet wat het precies is. Bijvoorbeeld dat je veel warmte om je heen voelt, maar ja wie is het.. 

In deze eendaagse workshop gaan we aan de slag met je intuïtie, je innelijke zintuigen zoals; helder voelen, helder weten, helder ruiken, helder zien, helder horen en helder proeven. Maar natuurlijk gaan we ook aan de slag met contact maken met de spirituele wereld. 

Op verschillende manieren kan je communiceren met overleden dierbaren. Ik ga je helpen om de spirituele wereld te kunnen voelen, zodat je contact kan maken met overleden dierbaren van jezelf maar ook voor anderen. We gaan het hebben over hoe ze met je kunnen communiceren en wat voor techniek je er voor kan gebruiken.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop mee te doen. Iedereen kan dit namelijk leren.

Wanneer is de workshop
Dinsdag 16 Juli 2024 van 10:00-16:00

Waar
Bronsweg 7, 8211 AL Lelystad

Tarieven
€80,- Per persoon inclusief koffie, thee, water, limonade en wat lekkers

Als je een dienst (workshop, coaching, consult, opleiding, cursus etc.) afneemt ga je meteen akkoord met de Algemene voorwaarden