Even voorstellen

Mijn naam is Daphne Bouwens en ben geboren in 1992.
Al op hele jonge leeftijd merkte ik dat ik open stond voor de spirituele wereld.

Ik had het toen nog niet door maar naarmate ik ouder werd begon ik te beseffen dat ik dingen kon zien, voelen, horen, ruiken en weten wat niet ieder kind zo ervaart. Ik begreep toen niet hoe alles werkte en hoe ik er mee om moest gaan. Het voelde als een deel van mij, maar een deel wat ik niet begreep. Ik ben vanuit daar workshops, opleidingen en cursussen gaan volgen.

Ik ben in 2017 de drie jarige opleiding gaan volgen  aan de academie voor mediumschap in Naarden. Deze heb ik in 2020 afgerond. Hier leerde ik mezelf kennen, ik leerde mezelf begrijpen en toen pas besefte ik hoe fijn het is om 100% jezelf te zijn. Vanuit deze gedachte wil ik meer mensen gaan helpen. Niet zomaar adviezen geven maar echt laten inzien wat er speelt, waar mensen tegen aanlopen, maar ook hoe kom je weer verder in het leven.

Door de opleiding ben ik ook tot het besef gekomen hoe fijn het is om contact te hebben met overleden dierbaren. Ik besloot om de spirituele wereld een stem te geven. Dit doe ik via demonstraties maar ook via consulten. Ik wist namelijk dat ik het fijn vond om contact te leggen met mijn overleden dierbaren en bedacht dat andere mensen het wellicht ook fijn zouden vinden. Het is een stukje healing,  rouwverwerking maar ook weer het samen zijn.

Ik heb les gevolgd bij de volgende mediums: Su Wood, Philip Dykes, Sally Jane Barnes, Jose Gosschalk en Karel Besseling. Ik zeg altijd dat je nooit genoeg kan leren. Dit houd voor mij in dat ik mezelf blijf specialiseren op het gebied van zelfontwikkeling en spirituele ontwikkeling.
Veel lees plezier op de website.
Liefs Daphne